Види продукції
Наші бренди
Новинки
Немає часу читати?

Щорічні фестивалі морозива

Традицію святкувати День морозива започаткували в 1979 році Д. Грінфілд та Б. Коену – творці компанії Ben & Jerry's, яка заснована в 1978 р. Саме ці люди відкрили кафе-морозиво. Рік по тому власники відзначили річницю народження бізнесу: усі відвідувачі мали змогу безкоштовно ласувати різними видами морозива. Це свято стало надзвичайно популярним та згодом почало відзначатися по всій Америці.

Свято морозива

У сучасному світі схожі свята влаштовують у багатьох державах. Мета організації святкування – познайомити споживачів з незвичайними смаками морозива, збільшити популярність продукту, а також підвищити рівні продажу. Дорослі та діти із великим задоволенням беруть участь у святкуванні (стають учасниками змагань, акцій, розіграшів тощо). Таким чином вони мають змогу дегустувати охолоджений продукт, а також вибрати найсмачніше морозиво в світі.

Фестиваль морозива в Британії

Щорічно у Британії проводиться триденний фестиваль джелато. На цьому святі організовуються конкурси на визначення двох кращих зразків італійських ласощів від шефів місцевих кафе-морозива. Переможці змагаються між собою за титул кращого рецепту морозива в Європі.

Усі жителі Об'єднаного Королівства, як дорослі, так і дітлахи, із нетерпінням чекають прохолодного свята. Британці вважають, що кращим від морозива може бути лише те морозиво, за яке не потрібно платити. У 2017 році, окрім вже улюблених смаків, на вибір учасників свята запропоновано шістнадцять абсолютно нових видів охолоджених ласощів.

Міжнародні фестивалі морозива

Дні морозива проходять у багатьох країнах: Америці, Італії, Англії, Португалії, Україні, Росії та інших державах світу. Уперше в 2017 році цей день святкують в Австралії та Казахстані.

Чаювання у Капелюшника

У деяких країнах свято проходить за встановленими традиціями. Наприклад, в Італії можна не тільки спробувати смачне морозиво (необхідно придбати карту на право пробувати нові види), а й брати участь у майстер-класах; побачити, як готують заморожений продукт. В Англії традицією стало Чаювання у Капелюшника, де головним на столі є порція морозива.

В Україні одним із найактивніших організаторів Дня морозива є ТМ «Ласунка». Працівники торгівельної марки у багатьох містах влаштовують різноманітні заходи, наприклад:

  • концертні програми;
  • веселі змагання та розіграші;
  • акції від ТМ «Ласунка»;
  • призові лотереї, тощо.

Якими б не були звичаї святкування Дня морозива в різних місцях земної кулі, головна мета кожного свята – вибрати найсмачніше шоколадне морозиво або обрати серед представлених новинок найбільш креативно та неймовірно поєднаний улюблений охолоджений десерт.

Статті по темі
Легкий та швидкий рецепт млинців
Легкий та швидкий рецепт млинців
Бісквіт з шоколадом
Бісквіт з шоколадом
Неочікувана новинка від ТМ «Ласунка»!
Неочікувана новинка від ТМ «Ласунка»!
Як все починалось? Наша історія
ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЯ
З 27-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ МОРОЗИВА «ЛАСУНКА».