Види продукції
Наші бренди
Новинки
Немає часу читати?

Щастя в подвійній глазурі!

Щасливий, солодкий меседж другий рік поспіль з телевізійних екранів посилає на всю країну незрівнянна Оля Полякова! Вона стверджує, що «Ласунка» – виробник щастя! І з цим не посперечаєшся, адже морозиво – це продукт літа, сонця, усмішок, радості ... а це все – складові щастя!

Розкішна зірка Оля Полякова в цьому сезоні представляє не менш розкішний продукт – ескімо «Лев Делюкс» у подвійній глазурі!

Щастя в подвійній глазурі!

Вишуканий, стильний, з притаманним для Олі почуттям гумору, рекламний ролик, поривом вітру лунає з телеекранів, намагаючись розповісти про основні переваги цього ексклюзивного продукту. А за ним стоїть наполеглива праця тисячі співробітників компанії «Ласунка», які старанно готувалися до цього не простого сезону. Адже літо скасувати не можливо!

Тому «Ласунка» готова поділитися щастям с кожним, і для цього підготувала мільйони порцій щастя. А для того, щоб воно було вдвічі солодким, вона вкрила його подвійною глазур’ю!

Оновлена лінійка морозива «Лев Делюкс» від ТМ «Ласунка» – три справжніх «щастя» на паличці з дивовижно поєднаними смаками, кожен з яких вкритий спочатку глазур’ю з джему, а потім шоколадною глазур’ю. Шоколад, вишня, маракуйя та апельсин – обирайте свою порцію щастя!

Смакуйте, насолоджуйтесь та ставайте щасливішими! Створюйте для себе свій особливий світ, світ наповнений щастям, світ, де багато морозива.

Статті по темі
Пиріг з персиками
Пиріг з персиками
Рулет з черешнею
Рулет з черешнею
Сметанне желе
Сметанне желе
Вітання з днем міста
Вітання з днем міста

Як все починалось? Наша історія

ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЯ
З 27-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ МОРОЗИВА «ЛАСУНКА».