Види продукції
Наші бренди
Новинки
Немає часу читати?

З Днем захисту дітей

1 червня у багатьох країнах світу відзначається День захисту дітей. В цей день проводяться безліч святкових заходів, площі міст переповнені веселими аніматорами та щасливими дітьми. У цього свята навіть є свій яскраво-зелений прапор. На ньому зображена планета і п’ять фігурок різних кольорів.

Свято було введено після Другої Світової війни, коли проблема дітей-сиріт стояла дуже гостро. Сьогодні по всьому світі в цей день проводяться різноманітні акції проти абортів, жорстокого поводження з дітьми, на підтримку дитячих лікарень, будинків дитини та багатодітних чи малозабезпечених родин з дітьми. 

Наприклад, цього року в Україні проходить соціальний флешмоб, приурочений до Дня захисту дітей, під гаслом #любитиНЕбити. Він націлений привернуту увагу до застосування фізичної сили як методу виховання. Кожен бажаючий може за помірною ціною купити флеш-тату та освітити проблему на своїй сторінці в соціальній мережі чи піти на благодійну лекцію для батьків. Зібрані кошти передадуть у благодійний фонд tabletochki, що збирає гроші на лікування дітей з різними формами раку. Не забуваємо, що майже кожного дня в якійсь із родин підіймають руку на дитину, так кажучи, щоб «вибити дурь». Тим самим руйнуючи щасливе дитинство.

Нажаль більшість людей згадує про проблеми дітей лише в якісь відведені для цього дати. А подарувати їм щасливе дитинство можемо лише ми, дорослі. Давайте влаштовувати своїм дітям свята не лише за календарем! Водити у парки та зоопарки, купувати ласощі, дарувати турботу, намагатись не кричати, а знаходити порозуміння, і ніколи не бити. Діти завжди повні ентузіазму, світлих почуттів, мрій і прагнень, треба лише дослухатись до них, бо ми любимо наші «квіти життя»!

До речі, ось вам ще один гарний привід подарувати дитині день повний теплих спогадів і веселощів: свята морозива від Ласунки проходять впродовж всього літа у багатьох містах України.

Створюємо щасливе дитинство разом!

Свято морозива

Статті по темі
Пиріг з персиками
Пиріг з персиками
Рулет з черешнею
Рулет з черешнею
Яблучний крамбл — класичний рецепт
Яблучний крамбл — класичний рецепт
Привітання з травневими святами
Привітання з травневими святами

Як все починалось? Наша історія

ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЯ
З 27-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ МОРОЗИВА «ЛАСУНКА».