Види продукції
Наші бренди
Новинки
Немає часу читати?

Хвойне морозиво

Хвойне морозиво як найкраща профілактика застудних захворювань

Попри активний розвиток фармацевтики, народні засоби лікування і профілактики застудних захворювань залишаються незмінно популярними.

Секрет простий — навіть найнезвичніші методи, перевірені часом, не тільки абсолютно безпечні (на відміну від багатьох медикаментів), але і не менш ефективні. Одним із таких нетипових засобів профілактики застуд є хвойне морозиво.

Морозиво від застуди | ТМ Ласунка

Хвойне морозиво: рецепт приготування

  • Щоб приготувати дієвий і смачний засіб для профілактики застуди необхідно відірвати від соснової гілки 20 голок і ретельно потовкти їх в ступці або інший міцній посудині.
  • Після того, як голки дадуть сік, їх слід змішати з невеликою кількістю малинового сиропу.
  • Отриману суміш необхідно процідити й залити половиною склянки апельсинового соку.
  • Переливши рідину до креманки, залишиться завершити десерт кулькою натурального морозива.
  • У ролі оригінального декору можуть виступити кілька соснових голочок.

Такі ласощі відрізняються рекордним вмістом вітаміну С. Завдяки цьому медики визнають, що десерт дозволяє зміцнити імунітет і не згадувати про застуди.

Хвойне морозиво можна робити в домашніх умовах

Замислюючись над тим, чи можна їсти морозиво під час застуди, згадайте про існування цього чудового десерту і про те, що приготувати його самостійно може кожен охочий.

Щоб результат виправдав очікування, важливо не тільки дотримуватися інструкції, але й вибрати якісну основу, створену з натурального молока. Чудовим варіантом стане продукція компанії "Ласунка". Багаторічний досвід і бездоганна репутація відомої торговельної марки стануть гарантією того, що ви без зусиль приготуєте смачний і корисний десерт на власній кухні.

Зробіть ці ласощі традиційним для своєї родини й вам не доведеться міркувати про те, чи можна їсти морозиво, коли болить горло, адже ви назавжди забудете про це неприємне явище і будете насолоджуватися здоровим і смачним життям!

Хвойне морозиво

Статті по темі
Пиріг з персиками
Пиріг з персиками
Рулет з черешнею
Рулет з черешнею
Рецепти смаженого морозива
Рецепти смаженого морозива
Просте бананове морозиво за 10 хвилин
Просте бананове морозиво за 10 хвилин

Як все починалось? Наша історія

ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЯ
З 27-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ МОРОЗИВА «ЛАСУНКА».