Види продукції
Наші бренди
Новинки
Немає часу читати?

Про морозиво з перших вуст!

Компанія «Ласунка» - виробник морозива в Україні з 1997 року.

«Ласунка» - це сімейний бренд! Це компанія, яка впевнена, що займаючись виробництвом морозива, вона займається своєю справою. Компанія, яку радує те, що її праця робить життя більшості людей краще та щасливіше, та пишається тим, що в неї вірять та довіряють.

Перше своє морозиво «Ласунка» виробила у 1997 році у маленькому цеху молочної фабрики, що знаходилась у селі Губиниха, передмістя Дніпропетровська. Ці первинці - морозиво у стаканчику та ескімо на паличці дуже сподобалися та швидко завоювали інтерес місцевого споживача. Це й стало відправним пунктом у розвитку підприємства і організації фабрики з виробництва нових видів морозива.

І вже через 2 роки, у 1999 році маленька фабрика перетворилась на комплекс з виробництва морозива у Придніпровську, де працювало 200 людей, кожного дня створюючи нові рецептури та форми морозива. Цього року було розроблено та випущено перші порції морозива ескімо "ЛЕВ", який й дотепер користується великим попитом!

Компанія «Ласунка» є першою з виробників морозива в Україні, яка розпочала виробництво морозива у величезному ріжку з ажурною верхівкою, з можливістю подачі джему всередину!

Так у 2000 році народжується продукт зі звучною, переможною назвою «Гран-Прі», який незабаром стає флагманом в асортиментній лінійці підприємства! Рецептура та, унікальна для того часу в Україні, технологія виробництва цього продукту - викликали величезний фурор, з моменту його появи на ринку! Ріжок "Гран-Прі" стає символом перемоги, як для компанії в цілому, так і для сотень людей, які приймали участь у його створенні! Ця позиція успішна й нині!

У 2003 році усі виробничі потужності компанії сертифіковані відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 9001 та отримали міжнародний Сертифікат управління якістю.

Потягом 2005 року підприємство працювало не покладаючи рук, а кількість прихильників морозива "Ласунка" росла з неймовірною швидкістю. Це стало поштовхом для запуску виробництва у місті Тернопіль, на західній Україні, що дало можливість задовольнити попит споживачів по всій Україні. В цьому же році було розроблено і запущено у виробництво гордість «Ласунки» – морозиво "Факел"!

У 2006 році на підприємстві відбувається модернізація лінії виробництва, яка дозволяє виробляти унікальні торти "Буржуй", аналогів яким досі немає на ринку морозива в Україні!

Знаковим стає для компанії й 2010 рік, коли підприємство отримує патент на корисну модель унікального за формою і незвичайного за способом виготовлення вафельного стаканчика зі здобним смаком, для виробництва якого купує у австрійської компанії HAAS лінію по випіканню цих стаканчиків. Так у підприємства з'являється свій, незвичайний, унікальний і вже популярний - цукровий, хрусткий вафельний стакан! А з ним на ринок морозива виходить новинка від Ласунки «Малюк-Ам». Це високоякісний натуральний пломбір, який не містить рослинних жирів, барвників, консервантів та інших шкідливих для дитячого організму компонентів. Саму тому його можна сміливо вживати усім бажаючим МАЛЮК-АМ! Ця позиція міцно тримається у лідерах продаж!

Про морозиво з перших вуст! Виробнику щастя – 26 років!

Якість продукції - один за найважливіших критеріїв для будь-якого споживача. Тому у квітні 2016 року підприємство ТОВ "Ласунка" було перевірено і сертифіковано згідно з вимогами FSSC22000 схеми сертифікації систем менеджменту безпеки харчових продуктів. А у наступному році виробництво пройшло повний аудит, підтвердивши, що система менеджменту безпеки повністю відповідає вимогам, висунутим у схемі FSSC22000.

Це стало великим досягненням, можливістю виходу на Європейський ринок і підтвердженням того, що вся продукція виготовляється виключно з якісної і свіжої сировини, яка не містить будь-яких домішок або небезпечних компонентів. Компанія експортує свою продукцію в такі країни, як: Молдова, Грузія, Казахстан, Азербайджан, країн Прибалтики, Ізраїль, Болгарія, Польща, Африка та Китай, де продукція торгової марки «Ласунка», відразу ж полюбилася і вже користується величезним попитом у тамтешніх споживачів.

В цьому же 2016 році компанія «Ласунка» отримує патент на виготовлення унікального вафельного стаканчика незвичайної плоскої форми. Так з'явилося морозиво в нестандартному стаканчику «Стакан Великан», що зуміло побити кілька рекордів: стало найбільшим морозивом в стаканчику на українському ринку і завоювало статус лідера продажів!

У січні 2017 року компанії «Ласунка» виповнилось 20 років!

Спеціально до 20-річчя компанії були розроблені унікальні новинки преміальної серії морозива «Лев Deluxe». Для цього в переліку виробничого обладнання компанії «Ласунка» з’являється високотехнологічне інноваційне обладнання з «шоковою» заморозкою, яке дозволяє при температурі -195 °C, в частки секунди заморозити суміш морозива до температури - 30 ° C, що дозволяє «одягнути» морозиво в два шари глазурі: джему та шоколаду. Над цією технологією працювала ціла команда інженерів з виробництва та технологів.

У 2022 році,  до свого 25-річчя, компанія «Ласунка» створює новий продукт – морозиво «LEV» – пломбір у бельгійському шоколаді. Завдяки налагодженню роботи з іноземними постачальниками, з’явилася можливість створювати десерти зі справжнім бельгійським шоколадом високої якості. Таким чином до нової лінійки «LEV» увійшло п'ять неповторних смаків, які гармонійно доповнив бельгійський шоколад, як чорний, так і молочний. Саме тому нове морозиво не тільки вийшло чудовим на смак, а й розкішним та вишуканим на вигляд.

Сьогодні компанія ТОВ "Ласунка" - це сучасний виробник морозива на спеціалізованому підприємстві. Масштаби нашого виробництва не мають собі рівних в Україні, а 26-річний досвід виготовлення морозива дозволяє впевнено стверджувати, що ТМ "Ласунка" – це один з найбільших виробників морозива і заморожених продуктів.

І головне, «Ласунка» завжди пам'ятає про те, що одним з основних споживачів її продукції є діти.

Із самого початку своєї діяльності компанія дотримувалася встановлених стандартів якості, ретельно слідкувала за тим, щоб готова продукція була не тільки смачною, але й корисною та повністю безпечною.

Розробляючи власні унікальні технології виробництва морозива, підприємство залишається вірним своїм основним принципам роботи. Саме тому можна не сумніватись, що будь-яка порція морозива ТМ "Ласунка" - натуральний продукт, створений із найкращих компонентів та з великою любов’ю до своєї справи.

Статті по темі
Пиріг з персиками
Пиріг з персиками
Рулет з черешнею
Рулет з черешнею
ТМ «Ласунка» збирає друзів на свято морозива
ТМ «Ласунка» збирає друзів на свято морозива
Ласунка - переможець КИАФ
Ласунка - переможець КИАФ

Як все починалось? Наша історія

ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЯ
З 27-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ МОРОЗИВА «ЛАСУНКА».
ТОВ «Ласунка» Адреса: вул. Березинська, 62, 49125, Дніпро, Україна
Торгівельний відділ: 0562369845, 0503401479
Електронна пошта: trade@lasunka.com, office@lasunka.com
Юридична адреса: 49127, Україна, м. Дніпро, вул. Гаванська, 14
Гаряча лінія 0800 40 70 00
Дзвінки безкоштовні по всій території України (крім дзвінків з мобільних телефонів)