Види продукції
Наші бренди
Новинки
Немає часу читати?

Оновлені смаки Ласунки 2020

Зустрічай літо з новими смаками «Ласунка»! Порцій щастя вистачить для кожного

Морозиво — це не просто ласощі. Це улюблений усіма десерт з ароматом дитячої безтурботності та приємних спогадів. Це те щастя, яке можна спробувати на смак!

Займаючись виробництвом морозива, ось уже 23 роки, «Ласунка» не просто робить життя людей смачніше, а літо — прохолодніше, вона робить нас всіх щасливіше! У 2020 році ми пропонуємо купити морозиво приготоване за класичними рецептами, смак яких вам уже добре відомий, і зовсім нові, ексклюзивні авторські смаки.

Компанія «Ласунка» подбала, щоб ваше літо було смачним! Оновлені лінійки морозива запам'ятаються вам особливими поєднаннями шоколадного та фруктового, насиченими смаками тропічних фруктів, яскравими соусами та джемами!

Вриваємося в спекотне літо разом з «Ласунка»!


Оновлений «Лев DeLuxe»

Визнаний улюбленець покупців — ескімо «Лев DeLuxe» тепер в подвійній порції глазурі! Унікальна технологія виробництва дозволяє покривати морозиво на паличці спочатку глазур'ю із джему, а зверху шоколадною глазур'ю.

Устаткування з «шоковим» заморожуванням дозволяє при температурі -195 °C за декілька секунд заморозити морозиво до температури -30 °C. Завдяки цьому можна «одягнути» морозиво відразу в два шари глазурі. І кількість таких шарів може зростати!

При «шоковому» заморожуванні шару глазурі не змішуються між собою, і тому перетворюють морозиво «Лев DeLuxe» в по-справжньому унікальний десерт.

У лінійці морозива «Лев DeLuxe» представлені 3 нових смаки:

  1. Вишня-какао — шари, які переплітаються з соковитим джемом і м'яким шоколадним пломбіром, вкриті відразу двома ярусами глазурі: густою вишневою (джемовою) і шоколадною. Цей десерт нікого не залишить байдужим!
  2. Апельсин-шоколад — чорний шоколад і цитрусова кислинка, яку дає апельсиновий джем, просто ідеально поєднуються з ніжним смаком шоколадного морозива. Цей мікс припаде до смаку навіть самим вибагливим ласунам.
  3. Маракуя — ніжність солодкої молочної глазурі і яскравий насичений смак тропічної маракуї припадуть до смаку любителям екзотики.

У лінійці морозива «Лев DeLuxe» представлені 3 нових смаки


Плодово-ягідне морозиво на паличці

Морозиво, яке найбільше осолоджує, тепер в пакуванні з оновленим дизайном! Заморожене пюре з соковитих ягід і стиглих фруктів подарує заряд бадьорості в спекотні літні дні.

Коли хочеться легкості та прохолоди — вибирайте плодово-ягідне морозиво зі смаком полуниці та вишні. Ми впевнені — ласунам особливо сподобається плодово-ягідне ескімо в шоколадній глазурі.

І чудова новина для любителів екзотики! У 2020 лінійка поповнилася новинкою — плодово-ягідне морозиво зі смаком тропічного манго. Це немов стиглий плід на паличці, який освіжає прохолодною соковитістю та бадьорить кислинкою. Спробуйте! Вам обов'язково сподобається.Плодово-ягідне морозиво на паличці


Морозиво «Малюк-Ам» з джемом всередині

Високоякісний натуральний пломбір, який не містить рослинних жирів, барвників, консервантів та інших шкідливих для дитячого організму компонентів тепер доповнено новими смаками!

Любителі прохолодних ласощів можуть насолодитися натуральним пломбіром зі смачними наповнювачами «Малина» і «Манго». У виробництві використовується тільки справжній джем і шматочки натуральних фруктів і ягід.

Все найкраще для маленьких непосид!

Морозиво «Малюк-Ам» з джемом всередині


Морозиво «Бажане»

Чому «Бажане»: тому, що один раз спробувавши це морозиво, ви ще не раз будете бажати повторити зустріч з ним! Воно ніби створено для літніх прогулянок — зручний пластиковий стаканчик дозволить не пролити ні краплі холодного смаколика. За допомогою маленької ложечки в комплекті ви зможете насолодитися улюбленим десертом, де б ви не знаходилися.

Новий смак лінійки — карамель — оцінять досвідчені ласуни. У стаканчику переплітається ніжний смак ванільного морозива і густа, тягуча карамель. Справжня порція солодкого задоволення!

Морозиво «Бажане»


Горіхове морозиво «Фісташка»

Фісташкове морозиво в топі у ласунів усього світу. Але компанія «Ласунка» пішла далі й створила ідеальний дует — ніжний фісташковий пломбір в поєднанні з тонким цукровим ріжком. А щоб ніжна вафелька залишалася хрусткою, ріжок покритий зсередини шаром глазурі з темного шоколаду. Цілих 80 грамів фісташкової насолоди — це те, що потрібно в жаркий день!

Горіхове морозиво «Фісташка»


Ескімо пломбір в шоколаді

Визнана класика в ювелірному виконанні! Справжній пломбір на вершковому маслі і цілісному молоці покритий тонкою шоколадною глазур'ю. Кожен укус морозива дарує задоволення — приємний хрускіт найтоншого шару шоколаду переплітається з кремовим смаком пломбіру.

Ескімо пломбір в шоколаді


Крем-морозиво «Дует»

Нова лінійка ексклюзивних десертів «Дует» — це поєднання ніжної кремової текстури та вишуканих смаків. Цілих 555 грамів насолоди упаковані в пластиковий лоток. У такому пакуванні морозиво зручно зберігати, брати з собою в дорогу або в гості. Плюс до того, його простіше сервірувати: з великої маси можна сформувати акуратні кульки та подати в порційних креманках зі смачними топінгом чи присипкою.

Вибирайте один зі смаків і насолоджуйтесь справжнім шедевром у світі морозива: шоколад-вишня, груша-нуга, фісташка-банан, лимон-бісквіт.

Крем-морозиво «Дует»

Крем-морозиво «Дует»

Морозиво «Дует» стане ідеальним десертом для сімейного застілля.


Морозиво «BANKET»

Морозиво «BANKET» — це цілих 500 грамів ексклюзивної насолоди! У зручному картонному відерці знаходиться справжній смаковий вибух: поєднання найніжнішого пломбіру, тропічних фруктів, стиглих ягід, соковитих сорбетів і солодких доповнень.

У 2020 році колекція морозива «BANKET» поповнилася новими яскравими смаками:

  • Полуниця-манго. Літня ягода в формі смачного джему створює апетитний тандем з ніжним морозивом. Доповнюють цей дует соковиті шматочки і яскраве пюре стиглого манго, вирощеного під тропічним сонцем.
  • Арахісова паста і кленовий сироп. Цей прохолодний десерт — справжнє втілення гастрономічного щастя! Запаморочливий горіховий смак морозива підкреслюється делікатною солодкістю традиційного кленового сиропу. А великі шматочки арахісу приємно хрумтять в кожній ложечці прохолодного десерту.

Морозиво «BANKET»

У виробництві використовуються тільки якісні та натуральні інгредієнти, що дозволяє радувати вас по-справжньому смачними та корисними смаколиками.

Пам'ятайте: обираючи «Ласунку» — ви обираєте якість!

Статті по темі
Пиріг з персиками
Пиріг з персиками
Рулет з черешнею
Рулет з черешнею
Маффіни з черешнею
Маффіни з черешнею
Шоколадно-апельсинове морозиво
Шоколадно-апельсинове морозиво

Як все починалось? Наша історія

ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЯ
З 27-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ МОРОЗИВА «ЛАСУНКА».