Види продукції
Наші бренди
Новинки
Немає часу читати?

Неочікувана новинка від ТМ «Ласунка»!

Компанія “Ласунка” – однин з найбільших виробників країни, з досвідом роботи більше 27 років та якого знають за смачне морозиво, приготувала для своїх прихильників чудову новину.

Адже той, хто з «Ласункою» вже давно добре знає, що кожного нового року ми створюємо для наших споживачів виняткові десерти з чудовим смаком. Цей рік не став виключенням.

Саме тому представляємо вашій увазі особливі новинки – глазуровані сирки «ВеликаН», унікальною вагою 45г, одразу у двох смаках: ванілі та шоколаду.

Сирок «ВеликаН ваніль» – чудове поєднання кисломолочного сиру та хрусткої шоколадної глазурі, куштуючи який одразу відчуваєш солодкий та ніжний ванільний смак.

Сирок «ВеликаН шоколад» – вибір тих, хто просто обожнює шоколадний смак. Сиркова маса з какао огорнута шаром шоколадної глазурі – той самий випадок, коли доречно сказати: «Шоколаду забагато не буває».

Глазуровані сирки «ВеликаН» від «Ласунки»

це результат роботи наших спеціалістів, що невпинно працюють, аби ви могли хоча б на кілька хвилин узяти солодку паузу та насолодитися смаком улюбленого десерту.

Шукайте новинку у фірмових морозильних ларях!

Глазуровані сирки «ВеликаН»

Статті по темі
Пиріг з персиками
Пиріг з персиками
Рулет з черешнею
Рулет з черешнею
Булочки Сіннабон
Булочки Сіннабон
Десерт до новорічного столу: кращі рецепти на Новий рік 2020
Десерт до новорічного столу: кращі рецепти на Новий рік 2020

Як все починалось? Наша історія

ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЯ
З 27-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ МОРОЗИВА «ЛАСУНКА».