Види продукції
Наші бренди
Новинки
Немає часу читати?

Музей морозива в Лос-Анджелесі

Складно знайти на землі людину, яка відверто визнає і скаже: «Я не люблю морозиво». Цей солодкий, прохолодний, наповнений різними смаками продукт, не просто люблять – його обожнюють усі жителі планети. Крім насиченого яскравого смаку, сучасні кондитери прагнуть надати морозиву різноманітних форм та акцентів. Багато виробників використовують унікальні складники продукту та створюють справжні шедеври, які можна віднести до творів мистецтва.

У різних країнах світу художники, скульптори, архітектори та інші діячі мистецтва влаштовують безліч інсталяцій, які присвячені морозиву, виробляють скульптури, відкривають виставки, присвячені улюбленому продукту.

Музей морозива

Головна концепція музею морозива

Ідея створити музей, де дорослі можуть відчути себе дітьми, спробувати американське морозиво, а також зануритися в атмосферу радості та безтурботності, прийшла до творчої 24-річної чарівної дівчини Меріліс Банн та 36-річного колишнього інвестиційного банкіра Маніше Вороя.

У Нью-Йорку в музеї морозива активно функціонують такі інтерактивні експонати:

  • вафельні конуси;
  • улюблений кожної людини десерт – шоколад;
  • бризки веселки;
  • різні види морозива.

Найбільш популярним експонатом став Спрінгл-басейн, який наповнений цукерками та повітряними кулями. Доповнили музей стіна з вафельних конусів, а також інші надзвичайні експонати з використанням різноманітних видів американського морозива. У Нью-Йорку виставку відвідали понад двісті тисяч осіб.

Бассейн с різнокольоровою посипкою

Лос-Анджелес в передчутті

Натхненні успіхом творці вирішили відкрити музей морозива в Лос-Анжелесі. У ньому гармонійно поєднується арт-виставка (стиль - Pop Art) та ярмарок морозива, де можна насолодитися популярними десертами від Salt & Straw, McConnell's, CREAM і Coolhaus тощо.

У частині музею, де розташовані арт-об'єкти, відвідувачі мають змогу знайти цікаві інсталяції, наприклад:

  • кімнату десяти тисяч бананів;
  • джунглі, виготовлені з фруктового льоду;
  • освітлені ріжки морозива, що звисають зі стелі;
  • найрізноманітніше морозиво;
  • басейн із різнобарвною присипкою;
  • інші експонати.

Вхідний квиток для дітей (3-12 років) та людей пенсійного віку коштує 18 $. Для дорослих його вартість становить  29 $. У ціну входять дві дегустації цікавого морозива та смачні сюрпризи, про які організатори поки мовчать. Популярність виставки в Нью-Йорку (продаж квитків тривав не більше двох годин, а їхня вартість у перекупників становила мінімум  100 $) була надзвичайно величезною. Саме тому, щоб не багато переплачувати, потрібно придбати квитки в музей морозива в Лос-Анжелесі завчасно.

Статті по темі
Пиріг з персиками
Пиріг з персиками
Рулет з черешнею
Рулет з черешнею
Кавове морозиво
Кавове морозиво
Найсмачніший рецепт шарлотки з яблуками
Найсмачніший рецепт шарлотки з яблуками

Як все починалось? Наша історія

ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЯ
З 27-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ МОРОЗИВА «ЛАСУНКА».