Види продукції
Наші бренди
Новинки
Немає часу читати?

Дієта і морозиво

Багато дівчат хоча б один раз у житті задавалися непростою ціллю - схуднути. Існує маса способів втратити зайві кілограми - заняття спортом, обмежене і вибіркове харчування або навіть голодування.

Більшість дієтологів стверджують, що найвірніший спосіб схуднути - це дієта. Сьогодні їх існує безліч, але більшість з них серйозно виснажують організм. Однак є одна система дієтичного харчування, яка здатна принести не тільки користь, але й радість. Це дієта на морозиві! Як би дивно це не звучало, але це дійсно працює.

Далі ми розповімо докладніше про те, що це за дієта, а також кому і як слід її дотримуватися.

Дієта і морозиво: смачно та ефективно

Всі відомі дієтологи вважають, що левова частка існуючих дієт не приречені на успіх, оскільки в них не входять продукти, які так люблять жінки. Йдеться про різні солодощі. Дієта на морозиві ґрунтується на зворотному. Вона дозволяє вироблятися в організмі гормону, який так необхідний для існування людини, - серотоніну або «гормону щастя».

Вважається, що першовідкривачем дієти на морозиві була голлівудська акторка Ума Турман. Вона використовувала її під час підготовки до зйомок у гучній картині «Вбити Білла».

Дієта на морозиві: як це працює

Існує маса варіацій дієти на морозиві. У цій статті ми розповімо про найпопулярніші з них.

Варіант 1: монодієта на морозиві

Принцип будь-якої монодієти ґрунтується на вживанні тільки одного продукту протягом тривалого часу. У випадку з морозивом такої дієти слід дотримуватися 3, максимум - 5 днів. Всього за добу людина може з'їдати не більше 500-600 грамів морозива (близько 1 000 калорій), розділяючи ласощі на 5-6 порцій (не менше!).

Також існує загальна рекомендація до всіх дієт на морозиві - заморожений десерт повинен бути низькокалорійним, максимально натуральним та не містити рослинні жири (пальмову та кокосову олії). Доповнювати дієту слід чистою водою, а також зеленим чаєм без цукру або меду.

Запам'ятайте, морозиво має легкий сечогінний ефект. Тому воно допоможе «вигнати» з вашого організму зайву рідину.

Варіант 2: овочева дієта з морозивом

Ця дієта також називається літньою, оскільки вона включає в себе сезонні зелені овочі. На сніданок, обід, вечерю та перекуси ви можете їсти огірки, капусту, кабачки або цукіні. Один прийом їжі можна замінити вершковим морозивом без добавок - джему, шоколаду, горішків або печива.

Ця дієта є дуже ефективною, однак вона може викликати легку слабкість.

Це пов'язано з тим, що у вашому раціоні будуть практично відсутні вуглеводи та білки.

Варіант 3: кавово-морозивна дієта

В основі цієї дієти лежить простий принцип - їжте мало і запивайте все кави. На сніданок рекомендується випити чашку чорної кави без молока і цукру і з'їсти невелику порцію морозива (близько 100 гр). На обід - порція морозива з фруктами (персики, яблука, груші, сливи), а також чашка кави з молоком (можна латте або капучино). На вечерю - порція морозива без добавок. На перекус можна вживати фрукти і горіхи, а також чисту воду або зелений чай.

Експерти не рекомендують «сидіти» на цій дієті більше одного тижня.

«Виходити» з такої системи харчування слід поступово, щоб не повернути втрачену вагу.

Варіант 4: дієта «1 300 калорій»

В основі цієї системи дієтичного харчування лежить принцип чіткого підрахунку споживаних калорій:

  • на сніданок ви повинні з'їсти продуктів на 350 калорій,
  • на обід - не більше 500,
  • на полуденок - 150,
  • на вечерю - не більше 250 калорій.

Сніданок може включати: 150 гр вівсянки на молоці і кава\чай без цукру; бутерброд з чорного хліба і твердого сиру без масла, фруктовий салат і кава\чай; одне варене куряче яйце або два перепелиних, салат зі свіжих овочів з оливковою олією; 150 гр низькокалорійного сиру з фруктами, крекер і кава.

Обід: окрошка на квасі, 100 гр філе індички на грилі, тушковані овочі і шматочок хліба; борщ на овочевому бульйоні, 100 гр відвареного курячого філе, овочевий салат і шматочок хліба; овочевий суп з броколі і картоплею, 100 гр нежирної яловичини на грилі, 100 гр гречаної каші і компот без цукру.

Полудень: порція морозива з фруктами (до 100 гр); 1 банан; два яблука чи груші; 200 мл натурального йогурту без наповнювачів.

Вечеря: 100 гр сьомги на грилі і овочевий салат; тушковані баклажани і кабачки, 1 шматочок чорного цільнозернового хліба; 100 гр макаронів з твердих сортів пшениці, салат з овочів і грейпфрутовий фреш (100 мл).

Така дієта - це найідеальніший варіант здорового і збалансованого харчування з усіх запропонованих вище.

На ній можна «сидіти» до тих пір, поки вам не набриднуть ці продукти.

Кому не слід дотримуватися дієти на морозиві

Вважається, що дієта на морозиві протипоказана людям, які страждають гострими харчовими розладами, колітом, а також цукровим діабетом.

Крім цього, такої системи харчування вкрай небажано дотримуватися людям з хронічною непереносимістю лактози. Це пов'язано, перш за все, з тим, що в основі будь-якого якісного морозива є молочні продукти, що містять ту саму лактозу.

Статті по темі
Пиріг з персиками
Пиріг з персиками
Рулет з черешнею
Рулет з черешнею
Домашнє морозиво без яєць
Домашнє морозиво без яєць
Щорічні фестивалі морозива
Щорічні фестивалі морозива

Як все починалось? Наша історія

ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЯ
З 27-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ МОРОЗИВА «ЛАСУНКА».