Види продукції
Наші бренди
Новинки
Немає часу читати?

BANKET — новинка, яка тане у роті

Улюблене морозиво — це про підвищення рівня ендорфінів в крові на максимум, коли настрій похмурий, начальник не в дусі, а вдома чекає маса справ. А ще морозиво — це гарний привід зібратися всією родиною, щоб поласувати улюбленим десертом і розділити теплий момент разом. А може солодка мить для того, щоб зустрітися з друзями та під улюблений фільм пробувати один в одного різні смаки, вибираючи своїх фаворитів?

Для кожного особливого випадку ідеально підійде преміальна марка вишуканого морозива BANKET DELUXE

Великі, соковиті шматочки ягід і фруктів, натуральні інгредієнти та ніжний насичений смак з'єдналися між собою в ідеальному поєднанні. Завдяки унікальному, секретному рецепту виготовлення вдалося бездоганно змішати декілька видів морозива так, щоб вони доповнювали один одного в правильній пропорції.

BANKET DELUXE Вишня і ваніль

Вишня-ваніль — це дует пристрасті, ніжності й тонкого ягідного шлейфа. Все що вам потрібно — трохи почекати, щоб сталося справжнє смакове одкровення.

BANKET — новинка, яка тане у роті

Розбийте шар шоколаду ложечкою і дістаньтеся до тягучого вишневого джему. Нехай ніжний молочний смак ванільного морозива, ягідного джему та підталого шоколаду з'єднаються у спільному запаморочливому тріо. Спробуйте морозиво BANKET DELUXE з вишневим джемом і не забувайте видихати, коли захочеться завмерти від задоволення.

BANKET DELUXE з кремовим соусом

Новий смак Кремовий соус — це ласкаве поєднання апетитного морозива і легкого, але такого насичено смачного крему. Як тільки ваша ложечка простромить шар натурального, злегка підталого білого шоколаду, за нею очікуйте м'якість смаку ванільного морозива.

BANKET — новинка, яка тане у роті

Чим глибше, тим більше гігантська крапля кремового соусу ідеально доповнює поєднання білого шоколаду і шоколадного пломбіру. Смак морозива BANKET DELUXE з кремовим соусом підкорить навіть найдосвідченіших гурманів.

Відкривайте калейдоскоп смакових поєднань і порадуйте вишуканими десертами себе і своїх близьких разом з морозивом BANKET DELUXE. У кожному пакуванні цілих 500 грамів нескінченного задоволення, щоб їм можна було поділитися. Або залишити виключно собі.)

Статті по темі
Пиріг з персиками
Пиріг з персиками
Рулет з черешнею
Рулет з черешнею
Найсмачніша паска за маминим рецептом
Найсмачніша паска за маминим рецептом
Морозиво з малини
Морозиво з малини

Як все починалось? Наша історія

ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЯ
З 27-РІЧНОЮ ІСТОРІЄЮ МОРОЗИВА «ЛАСУНКА».
ТОВ «Ласунка» Адреса: вул. Березинська, 62, 49125, Дніпро, Україна
Торгівельний відділ: 0562369845, 0503401479
Електронна пошта: trade@lasunka.com, office@lasunka.com
Юридична адреса: 49127, Україна, м. Дніпро, вул. Гаванська, 14
Гаряча лінія 0800 40 70 00
Дзвінки безкоштовні по всій території України (крім дзвінків з мобільних телефонів)